s

                   

”Det var en mkt trevlig förmiddag, fantastisk publik o som jag sa till dig tycker jag att det genomsyrades av att ni hade planerat det på ett mkt bra o "varmt" sätt. Heder åt er. Hoppas alla era andra engagemang gick lika bra! ”
Stina Lundberg Dabrowski

”Vill tacka för en skön fredag. Mycket intressant och nära med Bert Karlsson.”
Jonna Beldt, Nia

”Jag hade det stora privilegiet att få tillbringa fredag förmiddag i sällskap med Sara Lund/Claes Schmidt. Helt fenomenalt bra. Med en blandning av mycket skrattframkallande sanningar, stort personligt allvar och en stark humanistisk grundton utmanade hon/han massor av våra inrotade fördomar. Vi tycker självklart att vi är upplysta, fördomsfria och högt stående medborgare men om man skrapar på ytan… ”
Sten –Åke Tjärnlund

”Tack för dagens arrangemang. Känner mig mycket berikad av att ha fått en bättre känsla för vad transvestism är och få förmånen att lyssna till en människa som har fått funderat mycket på viktiga frågor om värderingar, attityder och fördomar. Uppskattade också hans mycket proffsiga presentation. ”
Joachim Samuelsson, Biomain

”TACK för ett superarrangemang! Det var verkligen inspirerande att få lyssna på Annie Seel! ”
Erika Spur, projektledare Ikea-IT

”... och tack för en fantastiskt givande förmiddag med många skratt och anledningar till eftertanke!
Monica Krantz, Country Manager, Stream.com

"Seminariet i fredags var fantastiskt bra! Sådant som gör att jag tar ett steg i min egen utveckling. Sällan har jag suttit tre timmar och lyssnat på någon och önskat att klockan inte skulle vara 12.00 när så var fallet. 124.970 personer i Helsingborg vet inte vad de missade! ”
LM Maneging Director, Verra AB Industrial Flooring System